Bolja metoda Novo!

0 preuzimanja

anegdota iz života

komedija-ilustracijaProslavljeni komedijaš Grock dobije pismo puno uvreda.

Prijatelji mu preporuče tužiti autora pisma. Ipak, postoje granice, rekoše mu.

Grock je odbio prijedlog je je imao bolju metodu.

Vratio je pismo pošiljatelju uz primjedbu: Jučer sam primio priloženo pismo. To pismo sada šaljem Vama jer Vi kao ugledan građanin morate znati da neki prevarant i bestidni mangup u Vaše ime šalje pisma.

Srdačni pozdrav!

Pregleda: 745 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 09. 12. 2019.

Slični dokumenti

Graditelj i njegov jedrenjak
Graditelj i njegov jedrenjak

Graditelj lađa donio je jednoga dana do svoje radionice uz luku dugačak zaobljeni drveni stup, koji se pravilno sužavao od jednoga kraja prema drugome, i komad uredno složena platna, te ih odložio uz radionicu.

Leptir i cvijet - priča o providnosti
Leptir i cvijet - priča o providnosti

Jednoga dana čovjek zamoli Boga za jedan cvijet i jednog leptira. Umjesto toga Bog mu dade kaktus i gusjenicu. Čovjek se ražalostio.

Zanimljivosti

U Bibliji je Abrahamova žena Sara opisana kao veoma lijepa u dobi od 65 godina, ali kako je doživjela 127 godina njene šezdesete odgovaraju našim tridesetim ili četrdesetim godinama.

Humor

Jedan katolički svećenik i jedan rabin putovali vlakom. Kad je došlo vrijeme marende svećenik izvadi sendvić od kruha i salame i ponudi i svog suputnika. Rabin se zahvali i reče: “Ne smijem jesti svinjetinu, vjera mi brani.” “Ne znaš što propuštaš!” svećenik će na to i u miru pojede svoj sendvić. Kad je trebao izaći iz vlaka rabin, opraštajući se, reče: “Doviđenja i pozdravite svoju ženu.” “Ja nemam ženu, vjera mi brani” svećenik će na to. “Ne znaš što propuštaš…”

Poslovice

Djeca dobivaju udarce koji pripadaju roditeljima. (Talijanska)