Sveta Misa sa zazivom Duha Svetoga i podjelom kanonskih mandata

Solin, 18. rujna 2021.

Sveta Misa sa zazivom Duha Svetoga i podjelom kanonskih mandata bit će 18. rujna (subota) 2021. godine u crkvi sv. Obitelji u Solinu u 10 sati. Svetu Misu predvodit će splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić.

 

 

S obzirom da je crkva prostorno velika, svi ćemo se moći držati epidemioloških mjera (ponijeti sa sobom zaštitne maske) te stoga pozivamo sve vas, poštovane vjeroučiteljice i vjeroučitelji, da sudjelujete na ovom za vas znakovitom slavlju. Budući da smo prošle školske godine bili prisiljeni otkazati mnoge zajedničke susrete, ova je sveta misa prigoda da se ponovno zajednički susretnemo, zazovemo Božji blagoslov na naš rad i naše učenike, koji će nam i ove godine biti itekako potreban.
Na kraju Svete Mise svim vjeroučiteljima obratit će ravnatelj Caritasa SMN gospodin Denis Maslov i pozvati na suradnju Caritasa i školskih vjeroučitelja.

Zanimljivosti

Riječ u hebrejskom koja znači “korablja” upotrebljava se samo za Noinu korablju i košaru u kojoj je Mojsije plutao NIlom.

Humor

Ivica upita Pericu nakon završenog školskog rada: “Kako si napisao?” “Nisam imao pojma, predao sam prazan list.” “O, ne! I ja isto. Učiteljica će misliti da smo prepisivali.“

Poslovice

Tko laže vas, lagat će i protiv vas. (Hrvatska poslovica)