Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca Novo!

0 preuzimanja

zena_animacijaJednom je grupa muškaraca raspravljala Kako izgleda najljepša žena na svijetu?

Jedan je volio plameno-crne oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je sivo-plave, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile žene sa smeđim očima, tople i nasmijane… A za kosu, jedan je govorio da su ljepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dugom. Jedni su se oduševljavali onima sa visokim i veličanstvenim držanjem, a drugi radije manjim, nježnijim i elegantnijim figurama.

I svaki od njih je mislio da su njegovo mišljenje i opis najbolji i nije prestajao uvjeravati one druge u ispravnost svog suda. Vidjevši da tako nikada neće stići do zajedničke suglasnosti, napokon riješiše da odu do jednog mudrog čovjeka i čuju njegovo mišljenje:

“Počeli smo raspravljati”, rekoše mu, “i nikako se ne možemo dogovoriti. Kaži nam koja žena je najljepša žena na svijetu?”

Dugo je starac gledao u bijele vrhove planina, povremeno se neprimjetno osmjehujući i naposljetku odgovori sa tri riječi: “ONA KOJU VOLIŠ.”

Pregleda: 1654 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Prometna nesreća
Prometna nesreća

Neka se mlada žena vraćala autom s posla. Vozila je posebno pažljivo, jer je auto bio nov novcat, dan ranije kupljen pretežno suprugovom ušteđevinom. On se dugo odricao da bi si mogao takvo što priuštiti. Na jednom osobito prometnom križanju bila je pomalo nesigurna i dogodilo se da je udarila blatobranom u branik jednog drugog automobila.

Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča
Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča

Jedna je djevojčica držala dvije jabuke u rukama. Njena majka je ušla u sobu i upitala s osmjehom: "Dušo, hoćeš li svojoj mami dati jednu jabuku?"…,

 

Zanimljivosti

Jedan talenat teži oko 30 kg, a u novozavjetno vrijeme je postojao i dvostruki talenat koji je težio oko 60 kilograma.

Humor

Ivica: Uf, uf, uf! Želim gledati TV, želim ići vani, želim ići na facebook… Umoran sam od zadaća. Preumoran! Majka: Ne pričaj gluposti, nego napravi domaći. JOŠ NITKO NIJE UMRO OD UČENJA. Nije, ali zašto riskirati da baš ja budem prvi?

Poslovice

Djeca dobivaju udarce koji pripadaju roditeljima. (Talijanska)