Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi Novo!

0 preuzimanja

Kupid_ilustracija_Zenon_ljubavJednom su upitali Zenona iz Eleje (da, onog s paradoksom o Ahileju i kornjači), mogu li se i «mudre glave» također zaljubiti. - Naravno! – odgovorio je ovaj. - To znači da i mudri jednako postupaju poput budala i neznalica – slijedilo je novo pitanje. - Neznalice vjeruju da znaju zašto vole, budale čak nude svoje razloge, ali samo istinski «mudre glave» znaju da nema razloga i da nitko ne zna zašto ljubav dođe ili prođe - odgovori mudri Zenon.

Pregleda: 3080 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo
Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo

Mladić i djevojka jure na motoru... DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..." MLADIĆ: "Ne, baš nam je dobro."

Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?
Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?

“Moja kći nije vidjela svog oca još od svoje četvrte godine. Sada ima 11. Kada je imala dvije godine, on me je kontaktirao i pitao ako mogu da mu dopustim da se odrekne svojih roditeljskih prava kako bi joj mogao prestati plaćati alimentaciju.

Zanimljivosti

U marijanskom svetištu na otoku Tinos 14 kolovoza je cjelonoćno bdijenje, a službena liturgija Uznesenja BDM završava 23. kolovoza.

Humor

Na godišnjem susretu misionara franjevac ponosno reče isusovcu: “Ove sam godine krstio 328 novorođenčadi.” Isusovac odvrati: “Nije loše, ja sam ove godine obratio samo plemenskog poglavicu i vrača.”

Poslovice

Kada je ljubav mršava, mane su debele. (Engleska)