Filozofija moga oca Novo!

0 preuzimanja

Što ima? - Nema ništa. Učim. Učiš? Čestitam. - Pala sam na ispitu. Pala? Čestitam. - Položila sam ispit. Super. Čestitam. Gdje si? - Evo me u gradu. Izašla sam. Izašla? Čestitam. Jutros… Ja sam na poslu, gdje si ti? - U kući. U kući? Čestitam. - A zašto ti meni stalno nešto čestitaš? Pa… Prekidam ga. - Znaš, tata, možda ti to i nije loše. Shvaćati život kao niz malih uspjeha na kojima se čestita!

Nepoznat autor

Pregleda: 741 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 20. 05. 2020.

Slični dokumenti

Bijeg - poučna priča
Bijeg - poučna priča
Stari je ribar drijemao pored kante pune rakova. Probudi ga prolaznik i reče: Pazi! Rakovi će ti pobjeći! Iskusni starac odgovori: Nema straha! Čim se neki uspe do vrha, za nj se uhvati drugi, a za ovog treći i tako redom. Na kraju svi opet padnu u kantu. Oni se sami pobrinu da nitko ne pobjegne. Poznato je da iz nesreće izlazimo kad jedni drugima pomažemo. Pa ipak, u malim i velikim stvarima pomoć tražimo iskorištavajući druge.

Bruno Ferrero

Bepo pometač ulica
Bepo pometač ulica

Bepo, pometač ulica, radio je svoj posao rado i temeljito. Znao je da je njegov rad potreban. Kad bi meo ulice, činio je to polako i jednolično: kod svakog koraka jedno disanje, i kod svakog disanja jedan zamah metlom.

Zanimljivosti

U svijetu se godišnje za printanje potroši više od 50 MILIJUNA TONA papira. Recikliranjem jedne tone starog papira spašava se dvadesetak tridesetogodišnjih stabala, a troši se i 40% manje energije za proizvodnju novog papira.

Humor

Došla tri ateista pred vrata Raja. Rekoše sv. Petru kako žele upoznati Boga. Petar ode i reče Gospodinu tko je pred vratima. – RECI IM DA ME NEMA! reče On.

Poslovice

Ako hoćeš nešto reći, prvo provjeri tko će te slušati. (Gruzijska poslovica)