Razlomljena krunica Novo!

0 preuzimanja

krunica-ilustracija-vjeronaukUhitili su je i osudili. Prije nego su je odveli u zatvor dopustili su joj da se oprosti od svojih prijateljica. Ona uze svoju krunicu i svakoj od njih dade dio. Sebi je zadržala križić. Njemu, svome Gospodinu, predala je u ruke svoje časove. Njezine su joj prijateljice trebale u tome pomoći – moliti skupa s njom. No, one su bile slabe. Zatajile su svoju vjeru. Nakon nekoga vremena skupile su se na samotnom mjestu. Sastaviše krunicu i poslaše je u zatvor. Osjećaj da su se radi nje ponovno skupile i poslale joj krunicu veoma ju je obradovao i ojačao. Ispovjedivši opet svoju čvrstu vjeru, predala je svoj mladi život...

autor nepoznat

Pregleda: 782 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Isus računa na tebe - kratka priča
Isus računa na tebe - kratka priča

Kad se Isus vratio na nebesa, razgovarao je s arkanđelom Gabrijelom. I na nebesima je Isus imao rane koje je dobio na križu. Gabrijel mu reče: „Učitelju, dolje na zemlji si morao teško trpjeti!

Domišljata ljubav
Domišljata ljubav

- Čuj! - predloži neki bogataš svom siromašnom prijatelju. - Imam za tebe jedan posao. Dobro ćeš zaraditi!

Zanimljivosti

Potres na kopnu, tri velika potresa morskog dna, požare i plimne valove koji su 1775. godine uništili 15 tisuća zgrada, 300 palača i 110 crkava preživio je samostan Monasterio deo Jeronimas u Lisabonu koji je dao sagraditi kralj Emanuel I.

Humor

“Jesi li čuo, izabran je novi papa?” “Da, ali opet katolik.”

Poslovice

Kada je ljubav mršava, mane su debele. (Engleska)