Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca Novo!

0 preuzimanja

zena_animacijaJednom je grupa muškaraca raspravljala Kako izgleda najljepša žena na svijetu?

Jedan je volio plameno-crne oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je sivo-plave, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile žene sa smeđim očima, tople i nasmijane… A za kosu, jedan je govorio da su ljepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dugom. Jedni su se oduševljavali onima sa visokim i veličanstvenim držanjem, a drugi radije manjim, nježnijim i elegantnijim figurama.

I svaki od njih je mislio da su njegovo mišljenje i opis najbolji i nije prestajao uvjeravati one druge u ispravnost svog suda. Vidjevši da tako nikada neće stići do zajedničke suglasnosti, napokon riješiše da odu do jednog mudrog čovjeka i čuju njegovo mišljenje:

“Počeli smo raspravljati”, rekoše mu, “i nikako se ne možemo dogovoriti. Kaži nam koja žena je najljepša žena na svijetu?”

Dugo je starac gledao u bijele vrhove planina, povremeno se neprimjetno osmjehujući i naposljetku odgovori sa tri riječi: “ONA KOJU VOLIŠ.”

Pregleda: 1656 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi
Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi

Jednom su upitali Zenona iz Eleje (da, onog s paradoksom o Ahileju i kornjači), mogu li se i «mudre glave» također zaljubiti. - Naravno! – odgovorio je ovaj.

Reci prije
Reci prije

On je bio ljudina, jaka glasa i odlučnih pokreta. Ona bijaše nježna i osjetljiva. Vjenčali su se.

Zanimljivosti

Egipatski svećenici su osim faraona Amonovim sinom proglasili samo Aleksandra Velikog sina Filipa II i epirske princeze Olimpije. Aleksandar je jedini stranac koji je ikada nosio ovaj naslov, a inače je za vrijeme svojih pohoda u Egiptu dočekan kao osloboditelj.

Humor

Kuca Muji neko na vrata, on otvori, kad ono Smrt: ‘Došla sam vam uzeti dušu!’ Mujo: ‘Fato, dušo, došao neki čovjek u crnom po tebe.’

Poslovice

Ako hoćeš nešto reći, prvo provjeri tko će te slušati. (Gruzijska poslovica)