Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča Novo!

0 preuzimanja

jabuka-ilustracijaJedna je djevojčica držala dvije jabuke u rukama. Njena majka je ušla u sobu i upitala s osmjehom: "Dušo, hoćeš li svojoj mami dati jednu jabuku?"…

Djevojčica ju je pogledala, a onda brzo zagrizla jednu jabuku, a zatim i drugu.

Majci se osmijeh na licu zamrznuo. Pokušala je sakriti razočarenje. Onda je djevojčica pružila jednu jabuku majci i rekla: "Evo ti mama ova, ona je slađa!"

Pregleda: 1972 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Ljubav kao višnje
Ljubav kao višnje

Dobro je li tebi jasno da se ti i ja stalno svađamo ni oko čega? Po cijele dane se svađamo.

Prometna nesreća
Prometna nesreća

Neka se mlada žena vraćala autom s posla. Vozila je posebno pažljivo, jer je auto bio nov novcat, dan ranije kupljen pretežno suprugovom ušteđevinom. On se dugo odricao da bi si mogao takvo što priuštiti. Na jednom osobito prometnom križanju bila je pomalo nesigurna i dogodilo se da je udarila blatobranom u branik jednog drugog automobila.

Zanimljivosti

U svijetu se godišnje za printanje potroši više od 50 MILIJUNA TONA papira. Recikliranjem jedne tone starog papira spašava se dvadesetak tridesetogodišnjih stabala, a troši se i 40% manje energije za proizvodnju novog papira.

Humor

Velečasni Weigelt je u novinama ugledao vlastitu osmrtnicu. Zaprepašten nazove biskupa i kaže mu da pogleda. Biskup šokirano odgovori: Recite mi: odakle me točno zovete?”

Poslovice

Nije sretan onaj tko ima ono što želi, već onaj koji ne želi ono što nema. (Latinska)