Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi Novo!

0 preuzimanja

Kupid_ilustracija_Zenon_ljubavJednom su upitali Zenona iz Eleje (da, onog s paradoksom o Ahileju i kornjači), mogu li se i «mudre glave» također zaljubiti. - Naravno! – odgovorio je ovaj. - To znači da i mudri jednako postupaju poput budala i neznalica – slijedilo je novo pitanje. - Neznalice vjeruju da znaju zašto vole, budale čak nude svoje razloge, ali samo istinski «mudre glave» znaju da nema razloga i da nitko ne zna zašto ljubav dođe ili prođe - odgovori mudri Zenon.

Pregleda: 3036 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Ljubav kao višnje
Ljubav kao višnje

Dobro je li tebi jasno da se ti i ja stalno svađamo ni oko čega? Po cijele dane se svađamo.

Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?
Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?

“Moja kći nije vidjela svog oca još od svoje četvrte godine. Sada ima 11. Kada je imala dvije godine, on me je kontaktirao i pitao ako mogu da mu dopustim da se odrekne svojih roditeljskih prava kako bi joj mogao prestati plaćati alimentaciju.

Zanimljivosti

Slika Čudotvorne Gospe Sinjske, rad nepoznatog venecijanskog majstora iz 15. st. štovala se 150 g. u Rami u Bosni. U Sinj je prenesena 28 godina prije čudesnog oslobođenja od Turaka tj. 1687. godine.

Humor

Ne mora vaš sin nužno postati svećenik, uvjerava voditelj sjemeništa oca jednog sjemeništarca. “Znate i sami da nije pretjerano inteligentan, a i materijalne potrebe za školovanje nisu male…” “Da, ali on je tako ponizan” – na to će otac. “Istina, ali to je dovoljno samo da postane svetac, ali ne i da bude svećenik.”

Poslovice

Slušaj druge ili će te vlastiti jezik učiniti gluhim. (Indijska)