Tajna posebnih ključeva Novo!

0 preuzimanja

Jučer ste uspjeli riješiti neki problem. Danas je pred vama novi. Hoćete li upotrijebiti jučerašnje rješenje? Ne možete sva vrata otvarati istim ključem. Isto je i s rješavanjem problema - različiti ključevi za različita vrata. Ako uvijek upotrebljavamo isti ključ, ostat ćemo pred zatvorenim vratima. Tri najvažnija ključa su ljubav, mudrost i istina. Ljubav koja otvara srce, mudrost koja otvara razum i istina koja otvara volju. Kad se nađeš pred problemom, pokušaj sa različitim ključevima. Ako prvi ne otvori vrata, drugi hoće…“

autor nepoznat

Pregleda: 812 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 26. 03. 2020.

Slični dokumenti

Godišnja doba - pps
Godišnja doba - pps
Godisnja_doba_prica_za_razmisljanjeGodišnja doba - priča za razmišljanje pps Poučna priča o četvorici braće kojima je otac dao zadatak da pogledaju stablo kruške u različita godišnja doba kako bi ih naučio da ne sude prebrzo o stvarima i događajima.
Živjeti s ružom
Živjeti s ružom

Perzijska bajka govori kako je jednog dana skitnica pronašao komad gline toliko prožet parfemom da je miris ispunio cijelu sobu.

“Što si ti”? odmah je upitao. “Dragulj iz Samarkande, ili rijetki prerušeni trn? Ili neka druga dragocjena tvorevina?"

Zanimljivosti

Obnovu katedrale sv. Patrika u Dublinu u prošlom stoljeću je financirala tvrtka Guinness – najveći izvoznik piva na svijetu.

Humor

Molitva informatičara: “U ime Oca, i Sina i Duha Svetoga. ENTER! ”

Poslovice

Hrabrost je strah koji je izgovorio molitvu. (Anoniman)