Bolja metoda Novo!

0 preuzimanja

anegdota iz života

komedija-ilustracijaProslavljeni komedijaš Grock dobije pismo puno uvreda.

Prijatelji mu preporuče tužiti autora pisma. Ipak, postoje granice, rekoše mu.

Grock je odbio prijedlog je je imao bolju metodu.

Vratio je pismo pošiljatelju uz primjedbu: Jučer sam primio priloženo pismo. To pismo sada šaljem Vama jer Vi kao ugledan građanin morate znati da neki prevarant i bestidni mangup u Vaše ime šalje pisma.

Srdačni pozdrav!

Pregleda: 717 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 09. 12. 2019.

Slični dokumenti

Pas koji hoda po vodi
Pas koji hoda po vodi

Pošao lovac sa svojim novim psom u pokusni lov. Loveći, pogodio je patku koja je pala u jezero. Pas je odšetao po vodi, zgrabio patku i donio je svom gospodaru.

Osmijeh
Osmijeh
osmjeh_ilustracijaOsmijeh je kao zeleno svjetlo na semaforu, Kao slatko grožđe na stolu, kao cika djece u toplome moru; Osmijeh je kao novac iz punog novčanika za beskućnika, kao sloboda za uznika; osmijeh je poput kruha za gladna čovjeka. Smiješiti se, to nije posao lak. Ti svojim osmijehom svijetliš i razgoniš mrak. Tvoj osmijeh je uvijek za druge i samo za druge ga nosiš… I, upamti dobro, što više ga trošiš, još više potom tvoje srce puni životom. Imati osmijeh na licu, to ti je kao hodati s vrećom i sve oko sebe darivati srećom. Osmijeh je kao najljepši cvijet za voljeno biće. Iz osmijeha mijenja se svijet i bolji niče. (Božidar Prosenjak)

Zanimljivosti

Bijela crkva Sacre-Coeur (Srca Isusova) na Brdu mučenika u Parizu poznato je okupljalište mladih. S tog mjesta se pruža jedan od najljepši pogleda na grad.

Humor

Zašto internet nikad neće moći zamijeniti novine? Pa kako ćeš internetom ubijati muhe?

Poslovice

Djeca dobivaju udarce koji pripadaju roditeljima. (Talijanska)