Sve zavisi u čijim je rukama Novo!

0 preuzimanja

lopta-ilustracijaKošarkaška lopta u mojim rukama vrijedi oko $19. Košarkaška lopta u rukama Michaela Jordana vrijedi oko $33 milijuna Ovisi u čijim se rukama nalazi Bejzbol lopta u mojim rukama vrijedi oko $6. Bejzbol lopta u rukama Mark McGuire vrijedi oko $19 milijuna. Ovisi u čijim rukama se nalazi Teniski reket u mojim rukama je beskoristan. Teniski reket u rukama Rafaela Nadala je šampionski. Ovisi u čijim rukama se nalazi Štap u mojim rukama će otjerati divlje životinje. Štap u Mojsijevim rukama će otvoriti put kroz more. Ovisi u čijim rukama se nalazi Praćka u mojim rukama je dječja igračka. Praćka u Davidovim rukama je moćno oružje. Ovisi u čijim je rukama Dvije ribe i pet kruščića u mojim rukama jesu par sendviča sa ribom. Dvije ribe i pet kruščića u Božjim rukama nahraniti će tisuće. Ovisi u čijim su rukama Čavli u mojim rukama mogu napraviti kućicu za ptice. Čavli u rukama Gospoda Isusa donose spasenje za cijeli svijet. Ovisi u čijim su rukama Brige, strahovi, i problemi u tvojim rukama su brige, strahovi, i problemi. Predaj ih u Božje ruke i u Njegovim rukama posti će nešto posve drugo. Sve ovisi u čijim je rukama

autor nepoznat

Pregleda: 670 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Molitva nepoznatog vojnika
Molitva nepoznatog vojnika

molitva_ruke_krizMolio sam Boga za jakost, a on me načinio slabim da bih bio skroman i ponizan.

Molio sam njegovu pomoć da bih činio velika djela, a on me učinio malenim da bih činio dobra djela. Molio sam za bogatstvo i dobra da bih bio sretan i bezbrižan, on me učinio siromašnim da bih bio mudar, neovisan i slobodan. Molio sam za sve svari ovoga svijeta kako bih uživao život. A on mi dade život da bih se radovao stvarima u svijetu. Ništa nisam dobio od onog sto sam tražio, ali sam dobio sve ono što je bilo dobro za mene. Moja je molitva bila protiv mene uslišana. Ja sam blagoslovljen čovjek medu ljudima.

Nepoznati vojnik na ratištu

Trgovanje školom - priča o odgoju
Trgovanje školom - priča o odgoju

Trgovac je htio na brzinu školovati sina. Gledao je školski program i zaključio kako je preopširan.

Zanimljivosti

Kumba Mela, indijski vjerski festival koji traje mjesec dana, najveće je okupljalište ljudi koji svijet poznaje.

Humor

“Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, imamo dječji vrtić u prizemlju.” “Župnik će održati oproštajnu propovijed nakon čega će zbor otpjevati “Radujte se narodi…” “U 17.30 učenici osmih razreda izvest će Hamleta. dragi župljani dođite vidjeti tu tragediju.”

Poslovice

Ime nije ništa! Što nazivamo ružom to bi slatko mirisalo i s drugim imenom. (Shakespear)