Upravo sada Novo!

0 preuzimanja

list-ilustracija-upravo-sadaZaustavi se na trenutak i uspokoji svoje misli. Što vidiš? Oslobodi se tjeskoba i pogledaj oko sebe. Vidiš svijet ispunjen ljepotom. Vidiš život ispunjen mogućnostima. Vidiš snove koji se rađaju, njeguju i ostvaruju. Da, postoje izazovi. Da, postoji tuga. Da, postoji nasilje i mržnja. Ali još više postoji ljubav, dobrota, radost. Budućnost je neizvjesna. A to znači da nema ograničenja koliko je lijepom i radosnom možeš učiniti. Ono što imaš jest sadašnji trenutak. I on je potpun, onakav kakav treba biti. To je tvoje vrijeme za život. Razmišljaj o dragocjenosti svoga života i o tome kako si blagoslovljen jer si ga iskusio. Sada je svaka tjeskoba oko budućnosti samo iluzija. Oslobodi je se. Neka izblijedi, nestane. Najbolje što možeš učiniti za budućnost jest živjeti sa svime što imaš u sadašnjosti. Sada si u poziciji stvarati stvarne i trajne pozitivne vrijednosti za svijet u kojem živiš. Slijedi svoje srce. Kako? Budi ono što uistinu jesi. Možda si odlutao od sebe. U svome srcu znaš da si ovdje s razlogom. Sad je vrijeme da se vratiš kući. Bol koju osjećaš jest ta svrha, razlog življenja. Kada to uspije, bit ćeš više živ nego što si ikada mogao zamisliti. Življenja koje čezne da se bolu istrgne. Diši u ljepoti koja te okružuje, ljepoti i bogatstvu života. To je tvoj dar. To je tvoja sreća. To je tvoj blagoslov. Tvoje je da živiš, iskusiš, ispuniš. Upravo sada! autor nepoznat
Pregleda: 1024 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Napredak otac i sin - poučna priča
Napredak otac i sin - poučna priča
Marc_Twain_clipartNeki se mladić tužio Marku Twainu: “Više se otac i ja ne razumijemo. Svaki dan dolazi do svađa. Toliko je zaostao... ne razumije ni potrebe današnjega vremena ni modernoga čovjeka. Što da učinim prije nego pobjegnem od kuće?” A poznati pisac odgovori: “Potpuno te razumijem. Kad sam ja imao 17 godina i moj je otac bio jako nazadan. Nisam ga mogao podnijeti.” - Kad sam imao 27 godina, moj je otac već učinio dosta koraka naprijed, pa se s njim moglo govoriti o svemu. Danas, deset godina kasnije – nećeš vjerovati – kad ne znam što učiniti, odem svom ocu po savjet. Vidiš koliko se stari mogu promijeniti! autor nepoznat
Kršćanin je pošten ali ne bez ljubavi
Kršćanin je pošten ali ne bez ljubavi
krscani-crkva-ilustracija Pošten, ali ne bez ljubavi. Osjećajan, ali ne razdražljiv. Revan, ali ne zajedljiv. Otvoren, ali ne neoprezan. Vjeran, ali ne krut. Osvjedočen, ali ne fanatičan. Prijazan, ali ne glup. Nenasilan, ali ne bespomoćan. Dosljedan, ali ne bezobziran. Prodoran, ali ne preuzetan. Duhovit, ali ne rakalašen. Jednostavan, ali ne plitak. Sav u Bogu, ali ne izvan svijeta.  

Horizonte

Zanimljivosti

Michel Nostradamus postao je kršćanin u 9.-oj godini. Naime kada je on imao 9 godina roditelji su mu sa židovstva prešli na kršćanstvo.

Humor

Došao Ivicin tata na informacije i kaže njemu nastavnica: “Vaš sin prepisao je test od najbolje učenice u razredu.” Pita nju tata: “A kako znate da nije prepisala ona od njega?” “Prva tri zadatka su jednaka, a u četvrtom je ona napisala neznam, a Ivica NI JA!”

Poslovice

Grubost je pokušaj slabog čovjeka da bude jak. (Matthew Casy)