Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo Novo!

0 preuzimanja

voznja_na_motoru_animacijaMladić i djevojka jure na motoru... DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..." MLADIĆ: "Ne, baš nam je dobro." DJEVOJKA: "Nije mi dobro, molim te..." MLADIĆ: "Kaži mi da me voliš..." DJEVOJKA: "Volim te i ti to znaš." MLADIĆ: "Zagrli me..." (djevojka zagrli momka) MLADIĆ: "Skini mi kacigu i stavi je na svoju glavu pa će ti manje smetati brzina...   SLIJEDEĆE JUTRO U NOVINAMA: "Motor je imao prometnu nesreću, jer su otkazale kočnice. Na motoru su bile dvije osobe. Jedna je poginula, a jedna preživjela..."   A DOGODILO SE OVAKO: "Mladić je na pola puta shvatio da su kočnice otkazale, ali djevojci nije htio reći. Želio je posljednji put čuti od nje i VOLIM TE, i posljednji put osjetiti njen zagrljaj. Rekao joj je da stavi njegovu kacigu, jer je znao da će preživjeti... iako je to značilo da će on poginuti. VOLIO JU JE VIŠE OD SVOG ŽIVOTA... Sveti Valentine, mučeniče, podari svima koji ti se utječu dar ovako snažne i nesebične ljubavi!

tekst preuzet s bloga "moja ljubav i moj križ"

Pregleda: 3133 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Savršena žena
Savršena žena

Studenti počeše zapitkivati profesora:

"Vi ste tako mudri i iskreni. Svi vas poštuju, žele vas oponašati i slijediti. A nas sve jako zanima jedna stvar: zašto se još uvijek niste oženili?

Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi
Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi

Jednom su upitali Zenona iz Eleje (da, onog s paradoksom o Ahileju i kornjači), mogu li se i «mudre glave» također zaljubiti. - Naravno! – odgovorio je ovaj.

Zanimljivosti

Od 264 pape 131 je promijenio ime, ali niti jedan se nije zvao Petar osim sv. Petra. Zanimljivo je i da se papa Ivan XIV krštenim imenom zvao Pietro tj. Petar. Prvi papa koji je promijenio ime je Ivan II. Njegovo pravo ime bilo je Merkur i zvučalo je previše poganski.

Humor

Poznatom propovjedniku pozlilo. Nakon temeljitog pregleda liječnik ga uputi i psihijatru. “Govorite li u snu?” – upita psihijatar. “Ne, ja samo govorim dok drugi spavaju.” – odgovori propovjednik.

Poslovice

Ako hoćeš nešto reći, prvo provjeri tko će te slušati. (Gruzijska poslovica)