Prijave za duhovne vježbe za vjeroučitelje

Obavještavamo sve vjeroučitelje da su otvorene prijave za tri ciklusa duhovnih vježbi u 2023. godini. 

 

  • Prvi ciklus duhovnih vježbi održat će od 3. do 5. ožujka 2023. godine u samostanu sestara Službenica Milosrđa na Kamenu (Sv. Mihovila 43, Kamen, Split). Voditelj duhovnih vježbi je fra Domagoj Runje, OFM. Cijena je 45 € po danu (90 € ukupno).
  • Drugi ciklus duhovnih vježbi održat će od 2. do 4. lipnja 2023. godine u samostanu Dominikanki u Korčuli (Put sv. Nikole 31, Korčula). Voditelj duhovnih vježbi je fra Domagoj Volarević OFM. Cijena je 40 € po danu (80 € ukupno).
  • Treći ciklus duhovnih vježbi održat će od 9. do 11. lipnja 2023. godine u samostanu Dominikanki u Korčuli (Put sv. Nikole 31, Korčula). Voditelj duhovnih vježbi je don Ivan Bodrožić. Cijena je 40 € po danu (80 € ukupno).

Prijevoz je u vlastitom angažmanu, a Katehetski ured pokrit će trošak voditelja duhovnih vježbi. Međutim, ukoliko netko ima financijskih poteškoća vezanih za financiranje duhovnih vježbi, neka se javi u Katehetski ured.

Radi izgradnje duhovno-vjerničkog identiteta, a u prevenciji sindroma izgaranja, jednom u tri godine svaki je vjeroučitelj pozvan otići na jedne duhovne vježbe. Stoga Vas molimo da o tome vodite računa, kao i o činjenici da su grupe ograničene na 20 osoba (Korčula) ili 30 osoba (Kamen).

Molimo sve zainteresirane vjeroučitelje da se na vrijeme prijave i uplate novac u Katehetski ured najkasnije do 20. veljače 2023. godine, a program će biti dostupan po završetku prijava.

Zanimljivosti

Kad bi se posložile sve knjige koje pišu protiv Biblije nastala bi gomila veća od katedrale u Kolnu.

Humor

– Što je Bog radio sedmoga dana, nakon što je sve stvorio? – Otišao na svetu Misu.

Poslovice

Ime nije ništa! Što nazivamo ružom to bi slatko mirisalo i s drugim imenom. (Shakespear)