Svom snagom Novo!

0 preuzimanja

vaza_ilustracijaOtac je promatrao svog sinčića kako pokušava premjestiti oveću vazu s cvijećem. Mališan se trudio, naprezao, mrmlljao, ali nije ju uspio pomaknuti. "Jesi li upotrijebio sve svoje snage?" upita ga otac. "Jesam", odgovori dječačić. ;Nisi", odvrati mu otac, "jer nisi pozvao mene da ti pomognem!" Moliti znači upotrijebiti "sve" svoje snage.
Pregleda: 1489 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Pobijediti strah, stres i samog sebe - poučna priča
Pobijediti strah, stres i samog sebe - poučna priča

Dogodilo se to u jednom restoranu. Žohar je iznenada pao na njeno rame. Počela je vrištati i skakati i pokušavala objema rukama maknuti kukca. Cijeli restoran se okrenuo prema njoj.

Kraljev savjetnik - drevna priča
Kraljev savjetnik - drevna priča

Bio jednom jedan kralj, dobar i pravedan. Često je preodjeven obilazio svoje kraljevstvo da vidi kako živi njegov narod. Dođe jedne večeri do neke siromašne kolibe, pogleda kroz prozor i ugleda unutra nekog čovjeka kako se moli.

Zanimljivosti

Časopis Association for Psychological Science objavio je 2010. rezultate psiholoških istraživanja koji pokazuju da smo prema ljudima koji su ljubomorni na nas ljubazniji i to prema onima koji su ljubomorni tzv. zlonamjernom zavišću više nego prema onima koji su benigno ljubomorni. Benigne ljubomore je ljubomora u kojoj je izražena motivacija za poboljšanje sebe, a kod zlonamjerne je ljubomore karakteristična želja da se uništi uspješna osoba.

Humor

Došla tri ateista pred vrata Raja. Rekoše sv. Petru kako žele upoznati Boga. Petar ode i reče Gospodinu tko je pred vratima. – RECI IM DA ME NEMA! reče On.

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)