Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo Novo!

0 preuzimanja

Gospođa Sue (70) podijelila je svima svoju istinitu ljubavnu priču, koja je oduševila svijet:

Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Dana zaljubljenih on bi mi poslao buket najljepšeg cvijeća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih riječi: ”Moja ljubav za tebe raste”. Četvero djece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova ostavština u trenutku kada je prije dvije godine preminuo – napisala je gospođa Sue.

Na prvi Dan zaljubljenih koji je trebala provesti sama, 10 mjeseci nakon što je izgubila supruga, Sue je bila šokirana kada joj je stigao prekrasan buket. Bio je od Johna. Ljuta i slomljena srca nazvala je cvjećarnicu kako bi im objasnila da je došlo do greške. Oni su objasnili: ”Ne, gospođo. Nije u pitanju greška. Prije nego što je preminuo, vaš je suprug platio dosta godina unaprijed i tražio da mu jamčimo da ćete vi i dalje dobivati cvijeće na Dan zaljubljenih.

Sa srcem u grlu poklopila sam slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket. Na njoj je pisalo: ”Moja ljubav za tebe je vječna”.

Pregleda: 1802 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Prometna nesreća
Prometna nesreća

Neka se mlada žena vraćala autom s posla. Vozila je posebno pažljivo, jer je auto bio nov novcat, dan ranije kupljen pretežno suprugovom ušteđevinom. On se dugo odricao da bi si mogao takvo što priuštiti. Na jednom osobito prometnom križanju bila je pomalo nesigurna i dogodilo se da je udarila blatobranom u branik jednog drugog automobila.

Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?
Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?

“Moja kći nije vidjela svog oca još od svoje četvrte godine. Sada ima 11. Kada je imala dvije godine, on me je kontaktirao i pitao ako mogu da mu dopustim da se odrekne svojih roditeljskih prava kako bi joj mogao prestati plaćati alimentaciju.

Zanimljivosti

Maslinski vrt su 1681. od muslimana otkupili Hrvati, braća Branković iz Sarajeva i darovali ga franjevcima na čuvanje.

Humor

Post je kad jedeš a polako gutaš. (učenik drugog razreda)

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)