Plaćeni osmijeh - priča za razmišljanje Novo!

0 preuzimanja

"Mama, zašto si tako dražesna i nasmiješena kada te gledaju na televiziji, a kod kuće si uvijek namrgođena i mrzovoljna?", upita dijete svoju majku, popularnu televizijsku voditeljicu. "Zato, dijete, što me na televiziji plaćaju da budem nasmiješena", odgovori iskreno i bez premišljanja omiljena dama televizijskih ekrana. "A koliko bih ti morao platiti ja da budeš nasmiješena i kod kuće?", upita dijete naivno i otvoreno. Žena nije odmah odgovorila. Suza u oku bila je najbolji odgovor djetetu koje se odmah našlo u njenom zagrljaju. Darivanje nema protuusluge i ono se ostvaruje bez uvjeta. Inače nema nikakve vrijednosti.

Pregleda: 853 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 26. 11. 2019.

Slični dokumenti

Knjiga od jedne jedine riječi
Knjiga od jedne jedine riječi

Neki pisac imao je jednu čudnu ideju, koja mu nije davala mira ni danju ni noću. Htio je napisati knjigu koja bi bila sastavljena od samo jedne stranice.

Einstein i violina
Einstein i violina

Albert Einstein i nije bio neki talent za glazbu, ali je uživao svirati violinu. Jednom je prilikom dobio priliku svirati s orkestrom.

Zanimljivosti

Danas postoji više od 300 gradova koji imaju više od milijun stanovnika.

Humor

Mali Ivica moli prije jela: “Blagoslovi, Bože, nas i jelo koje si nam udijelio u svojoj darežljivosti…”, pa promrmlja: “I previše si darežljiv s tom blitvom!”

Poslovice

Ljudi se poznaju po znoju i po danoj riječi. (Arapska)