Prometna nesreća Novo!

0 preuzimanja

auto1Neka se mlada žena vraćala autom s posla. Vozila je posebno pažljivo, jer je auto bio nov novcat, dan ranije kupljen pretežno suprugovom ušteđevinom. On se dugo odricao da bi si mogao takvo što priuštiti. Na jednom osobito prometnom križanju bila je pomalo nesigurna i dogodilo se da je udarila blatobranom u branik jednog drugog automobila.

Isti tren je udarila u plač. Kako li će suprugu na oči?

Vozač drugog automobila bio je ljubazan, ali je zahtijevao da razmjene podatke. Žena je tražila dokumente u velikoj žutoj omotnici.

Pronašla je komad papira. Čvrstim muškim rukopisom na njemu je pisalo: „U slučaju prometne nesreće sjeti se, dušo, ja volim tebe, a ne auto!“

Pregleda: 3971 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 24. 09. 2019.

Slični dokumenti

Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi
Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi

Jednom su upitali Zenona iz Eleje (da, onog s paradoksom o Ahileju i kornjači), mogu li se i «mudre glave» također zaljubiti. - Naravno! – odgovorio je ovaj.

Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?
Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?

“Moja kći nije vidjela svog oca još od svoje četvrte godine. Sada ima 11. Kada je imala dvije godine, on me je kontaktirao i pitao ako mogu da mu dopustim da se odrekne svojih roditeljskih prava kako bi joj mogao prestati plaćati alimentaciju.

Zanimljivosti

“Sagradimo katedralu koja će biti tako velika da će svi koji je vide pomisliti da smo ludi” bio je 1401. godine moto za gradnju katedrale sv. Marije koja je izgrađena kao treća po veličini crkva u Europi.

Humor

– Maestro, zaista evanđeoski svirate! – Kako to? – Ljevica vam ne zna što čini desnica.

Poslovice

Ljudi se poznaju po znoju i po danoj riječi. (Arapska)