Mrav koji me naučio moliti – priča posložena u pps

100 preuzimanja

Mrav koji me naučio moliti – priča posložena u pps

Jednog dana promatrao sam mrava koji je nosio list barem dva puta veći od njega. Donio ga je do rupe u koju nije mogao ući sa svojim teretom. Pomogli su mu drugi. To me je naučilo da se Bogu molim za ustrajnost, upornost, snagu, mudrost i poniznost kako bi uspio i ne bi ostao osamljen na putu uspjeha.

Veličina: 665 KB
Pregleda: 1336 Pregleda
Preuzimanje: 100 puta
Ažurirano: 13. 11. 2017.

Slični dokumenti

Blagoslovljen budi po sredstvima priopćavanja – pps
Blagoslovljen budi po sredstvima priopćavanja – pps

Hvaljen i slavljen, Gospodine moj, za divna i moćna sredstva priopćavanja. Slava Tebi, Gospodine Bože, za TISKANU riječ koja je kruh razumu i svjetlo duši. Molimo te Gospodine, za sve novinare svijeta, za crtače crtića i tvorce promidžbenih poruka.

Nebeska majka – kratka poučna priča pps
Nebeska majka – kratka poučna priča pps

– Tko je to na slici? – upita dječak.
– Moja mama. – odgovori svećenik.
– Uopće joj ne sličiš! – reče dječak…

Zanimljiva prezentacija o Blaženoj Djevici Mariji.

Zanimljivosti

Perma itsraživanjima jendog engleksog Sveuičlišta, poptuno je sveejdno kjoim se resdolijedom pšiu solva u nkeoj rijčei, jeidno je btnio da pvro i psoljednje solvo bduu isparvno naipasni. Osatatk mžoe btii skorz izmejšan, a da rijčei iapk bduu lkao čitljvie. To se dogđaa sotga jer čvojek ne čtia sovlo po svolo, ngeo cjielu rjieč ojdednom.Začuđujuće, zar ne? A uevijk su nam gvoroili da je pavrpois vžaan.

Humor

Umre muž. Nakon nekoliko mjeseci umre i žena i dolazi u raj. Čim je ugledala muža potrči k njemu: – Ljubavi, opet smo zajedno! – NE! Jasno je bilo rečeno: “Dok vas smrt ne rastavi”! na to će muž

Poslovice

Hrabrost je strah koji je izgovorio molitvu. (Anoniman)