Kutija prve pomoći Novo!

0 preuzimanja

prva-pomoc-ilustracijaŠto sve treba imati u kutiji za prvu pomoć? Čačkalicu, gumu, flaster, olovku, gumicu za brisanje, čokoladu, vrećicu čaja. Z A Š T O ČAČKALICU Da ne zaboraviš iz drugih “iščačkati” kvalitete koje imaju. GUMU Da te podsjeti da trebaš biti fleksibilan, jer niti stvari niti ljudi nisu onakvi kakvima bi ih ti htio. FLASTER Ako zatreba liječiti duševne boli. OLOVKU Da svaki dan zabilježiš blagoslove (a znaš ima ih mnogo...). GUMICU ZA BRISANJE Da se sjetiš da svi ponekad griješimo i ništa se bitno zbog toga ne dogodi. ČOKOLADICU Da se sjetiš da svatko ima potrebu za dnevnim poljupcem i zagrljajem. I na kraju VREĆICA ČAJA!!! Zašto? Da nađeš malo vremena, odmoriš se i napraviš listu svih dobročinstava koja si doživio ili učinio toga dana. Možda si za svijet samo “Netko”..., ali za “Nekoga, možeš biti cijeli svijet...” ... zato popunjavaj svoju kutiju i ne uskraćuj prvu pomoć.
Pregleda: 693 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Zanimljivosti

Na okviru od iskucanog srebra u kojem se nalazi slika Čudotvorne Gospe Sinjska piše “Svetoj Mariji od Milosti grada Sinja”.

Humor

Vračara će jednoj ženi: “Vidim u kartama da će vaš muž uskoro umrijeti…” “To znam”, odgovori žena, “a što kažu karte hoće li biti istrage?”.

Poslovice

Djeca dobivaju udarce koji pripadaju roditeljima. (Talijanska)