U klinici kod Gospodina Isusa Novo!

0 preuzimanja

doktor-rengen-ilustracijaBio sam u Klinici kod Gospodina Isusa. Napravio mi je sistematski pregled i otkrio sam da sam teško bolestan: Kad mi je Gospodin izmjerio tlak, vidio sam na tlakomjeru da mi je razina nježnosti veoma “niska”. Kad mi je mjerio temperaturu, toplomer je pokazao 40? anksioznosti tj. tjeskobe. Napravio mi je elektrokardiogram i dijagnoza je bila da mi je potreban by pass Ljubavi, jer su moje arterije godinama začepljenje samoćom i tako je moje srce posve prazno. Otišao sam na Ortopediju, jer nisam mogao hodati pored svoga brata, i nisam mu mogao dati bratski zagrljaj, a zato što sam na tijelu imao mnogo fraktura nastalih zbog zavisti. Otkrio je i da imam Miopiju (kratkovidnost), jer kod susjeda nisam mogao vidjeti ništa osim loših strana. Reče mi i da sam gluh. Dijagnosticirao je da Njegov glas često ne čujem. Na kraju pregleda dao mi je jednostavne besplatne savjete. Prirodne lijekove. Napuštajući kliniku obećao sam da ću koristiti lijekove koje mi je dao. - Čim ustaneš iz kreveta, popij čašu “Zahvalnosti”. - Prije nego što odeš na posao, uzmi žličicu “Mira”. Svakoga sata, progutaj tabletu “Strpljenja” i čašu “Poniznosti”. - Kad se vratiš kući, ubrizgaj dozu “Ljubavi”. - I, prije nego što odeš na spavanje, uzmi dvije tablete “Mirne savjesti”. - Ne budi depresivan ni očajan zbog onoga što će se dogoditi sutra. - I da je On s tobom baš sad, na mjestu na kojem se nalaziš i u ovom trenutku u kojem živiš. - Uvijek imaj na umu da Bog savršeno dobro zna što se događa u tvom životu. LIJEKOVE UZIMAJ REDOVITO, DOZU JE DOPUŠTENO PONEKAD PREKORAČITI. autor nepoznat
Pregleda: 1064 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Božićne zanimljivosti
Božićne zanimljivosti

Grof Nikola Monte Mellini napisao je godine 1709. nekoliko stihova i rečenica s lijepim željama za Božić te poslao svojim prijateljima i rodbini, stoga se smatra izumiteljem božićnih čestitki. Iako je zamisao bila lijepo prihvaćena slanje čestitki za Božić proširilo se tek u 19. stoljeću kada su dvije tiskare u Milanu počele prodavati razglednice s prigodnim crtežima.

Domišljata ljubav
Domišljata ljubav

- Čuj! - predloži neki bogataš svom siromašnom prijatelju. - Imam za tebe jedan posao. Dobro ćeš zaraditi!

Zanimljivosti

Najmlađi roditelji u povijesti živjeli su u Kini. Roditeljima su postali 1910. u dobi od 8 i 9 godina.

Humor

Mladić je upravo položio vozački pa je molio oca, inače pastora, da se dogovore oko korištenja jedinog auta u obitelji. Otac ga je odveo u radnu sobu i rekao: ”Ovako ćemo: popravi ocjene, proučavaj malo više Bibliju i skrati kosu pa ćemo razgovarati o automobilu.” Mjesec dana kasnije otac bideći napredak svoga sina reče: ”Sine, ponosim se tobom: ocjene si popravio i Bibliju čitaš više nego ikada. Ali, još se nisi ošišao.” ”Znaš, tata”, odgovori ovaj, ”malo sam razmišljao o tome. Vidiš, Samson je imao dugu kosu, pa Mojsije, Noa… pa čak i Isus.” ”Tako je” reče otac. ”I kamo god su išli – išli su pješice.”

Poslovice

Dobar slikar ne daje ime svojoj slici, loš mora. (Poljska)