Stvaranje žene Novo!

0 preuzimanja

muskarac-zena Žena je stvorena iz muškog rebra. Ne iz glave da bude nadmoćna. Ne iz stopala po kojem se hoda. Nego iz muškog rebra, da bude jednaka! Ispod ruke, da bude zaštićena… i sa strane srca, da bude ljubljena... Budi jako pažljiv da ne natjeraš ženu u plač… jer Bog broji njezine suze.. Talmud
Pregleda: 1856 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Kako prepoznati zaista važna čovjeka
Kako prepoznati zaista važna čovjeka

Dječak je izišao s djedom prošetati Parizom. Prolazili su pored malog postolarskog dućana. Kupac je tvrdio da nešto nije u redu s njegovim cipelama.

Vrijeme za sreću - sreća je putovanje
Vrijeme za sreću - sreća je putovanje
Sami sebe uvjeravamo da će život biti bolji kad se vjenčamo, dobijemo bebu, a zatim i drugu bebu. Onda smo frustrirani zato što djeca nisu dovoljno velika i bit ćemo zadovoljniji kada narastu. Nakon toga, isfrustrirani smo zato što imamo posla s pubertetlijama. Sigurno ćemo biti sretniji kada izađu iz tog razdoblja. Govorimo sebi da će nam život biti ispunjen kad se naš supružnik dozove pameti, kad kupimo novo auto, kad odemo na putovanje, ili kada odemo u mirovinu.

Prava je istina da ne postoji bolji trenutak za sreću od upravo ovog trenutka.

Tvoj život uvijek će biti ispunjen teškoćama. Najbolje je da to priznaš sebi i da odlučiš da uprkos svemu budeš sretan. Sreća je pravi put. Zato, čuvaj svaki trenutak koji imaš, i čuvaj ga još više zato što si ga podijelio sa nekim posebnim, dovoljno posebnim da bi provodio vrijeme s njim... i zapamti da vrijeme nikoga ne čeka.

Sreca1_ilustracijaZato, prestani čekati

da otplatiš auto;

da kupiš novu kuću; da ti dijeca odu od kuće; da nastaviš studij; da završiš studij; da izgubiš 10 kg; da dobiješ 10 kg; da se oženiš (udaš); da se razvedeš; da dobiješ djecu; da odeš u mirovinu; da dođe ljeto; da dođe proljeće; da dođe zima; da dođe jesen; da umreš.

NEMA BOLJEG TRENUTKA ZA SREĆU OD OVOGA. SREĆA JE PUT, A NE CILJ!

ZATO RADI KAO DA TI NOVAC NE TREBA; VOLI KAO DA NIKADA NISI BIO POVRIJEĐEN; I PLEŠI KAO DA TE NITKO NE GLEDA!

Zanimljivosti

Glava sv. Krševana zaštitnika Zadra čuva se u Kotoru.

Humor

Nastavnici srednje škole Maroochydore iz Queenslanda u Australiji snimili su na telefonskoj sekretarici ovu poruku: *Lijep pozdrav! Dobili ste automatsku telefonsku sekretaricu Vaše škole. Kako bismo Vas mogli spojiti s odgovarajućim djelatnikom, molimo Vas da pritisnete odgovarajući broj: – ako želite lagati o razlogu izostanka Vašeg djeteta – pritisnite 1; – ako želite objašnjavati zašto Vaše dijete nije napisalo domaću zadaću – pritisnite 2; – ako se želite požaliti na ono što radimo – pritisnite 3; – ako ste nazvali kako biste ispsovali nekog od djelatnika škole – pritisnite 4; – ako želite pitati zašto niste dobili obavijesti koje su već odavno poslane na Vaš mail – pritisnite 5; – ako želite da Vam mi odgojimo Vaše dijete – pritisnite 6; – ako želite nekoga dohvatiti, ošamariti ili udariti – pritisnite 7; – ako želite promijeniti nastavnika treći put ove godine – pritisnite 8; – ako se želite požaliti na autobusni prijevoz – pritisnite 9; – kako biste se požalili na školsku hranu – pritisnite 0. Ako ste sada svjesni da je ovo stvaran svijet i da Vaše dijete mora snositi odgovornost za svoje ponašanje, rad na nastavi i domaću zadaću i da nastavnik nije kriv za njegov nedostatak truda, molimo Vas da poklopite slušalicu. Želimo Vam ugodan dan. Ako ovo sve želite čuti na nekom drugom jeziku, preselite se u zemlju u kojoj se on govori. Hvala Vam na Vašem zanimanju za javno obrazovanje.

Poslovice

Kad bogataš postane siromah, postane i učitelj. (Kineska)