Da Isus dođe danas Novo!

0 preuzimanja

Isus_liceBi li se presvukao prije nego Ga pustiš unutra? Ili bi sakrio neke časopise i postavio Bibliju na njihovo mjesto? Bi li sklonio svoju svjetovnu glazbu, a izvadio pjesmaricu? Bi li mu mogao dopustiti da uđe odmah ili bi ga zavlačio naokolo?

Razmišljam … kada bi Spasitelj bio s tobom dan-dva, bi li ti nastavio raditi stvari koje redovito radiš? Bi li nastavio govoriti ono što uvijek govoriš? Bi li se tvoj život nastavio kao što živiš svih drugih dana?

Bi li poveo Isusa sa sobom svugdje gdje ideš? Ili bi možda promijenio svoje planove tih dana? Bi li ti bilo drago upoznati ga sa svim svojim prijateljima? Ili bi se ponadao da neki neće navraćati dok On ne završi posjet?

Bi li ti bilo drago da On ostane s tobom za stalno? Ili bi odahnuo kada konačno ode? Možda bi bilo zanimljivo znati što bi ti stvarno radio, da Isus dođe kao osoba biti neko vrijeme s tobom ...

Pregleda: 2242 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Razlika između magarca i čovjeka
Razlika između magarca i čovjeka

Dosadi magarcu neprestano tegliti, pa stane i počne njakati: Svega mi je dosta! Ovako više ne ide. Cijeli dan nosim teret i mučim se, a to nitko ne cijeni. Dok ja radim i patim, drugi se smiju i pjevaju. Ma koliko radio, opet me tuku i rugaju mi se. Nije život samo rad i batina.

Banka sreće
Banka sreće

Čovjek, star 92 godine, omalen, ponosnog držanja, lijepo odjeven i uredno obrijan, uredno počešljane kose seli u starački dom. Supruga mu je nedavno umrla i zato mora i on seliti.

Zanimljivosti

U Bibliji se psi spominju 14 puta, lavovi 55 puta, a zanimljivo je da se domaće mačke uopće ne spominju.

Humor

Novi zatvorski kapelan svoju prvu propovijed u zatvorskoj kapeli započe riječima: Drago mi je vidjeti vas ovdje okupljene u tako velikom broju…

Poslovice

Ne idi utabanim putem. Umjesto toga kreni tamo gdje puta nema i ostavi trag. (Anoniman)