Djevojčica i bajka - kratka poučna priča Novo!

0 preuzimanja

djevojcica_otac_knjiga_ilustracijaJedan otac je ispričao kako je njegova najmlađa kći tražila da joj on svaku večer pročita bajku prije spavanja.

Jednog dana mu je palo na pamet da sve te bajke snimi u audio formatu. I djevojčica je vrlo brzo naučila uključiti player i sve je bilo u redu nekoliko dana. Onda mu jedne večeri djevojčica ugura knjigu priča u ruke.

“Ali srećo”, rekao je otac, “pa ti već znaš kako uključiti player.”

“Znam”, bio je njen odgovor, “ali mu ne mogu sjediti u krilu!!!”

Pregleda: 1756 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča
Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča

Jedna je djevojčica držala dvije jabuke u rukama. Njena majka je ušla u sobu i upitala s osmjehom: "Dušo, hoćeš li svojoj mami dati jednu jabuku?"…,

 

Priča o nenasilju
Priča o nenasilju

Zmija je u selu ugrizla toliko ljudi da se malo tko usudio izlaziti u polje. Starac koji je živio i spilji u blizini sela pripitomio je zmiju,, i uvjerio je da ne napada ljude. Nije prošlo puno vremena kad su seljani shvatili da je zmija bezopasna.

Zanimljivosti

Origen svjedoči da se Baraba zvao Isus. Ime BAR ABA znači sin oca ili na aramejskom sin učitelja.

Humor

Ispovjednik starijem gospodinu: – “U paklu će biti plač i škrgut zuba!” – “Ne brinem se jer plakati ne znam, a zubi su mi već davno poispadali.” – ovaj će na to.

Poslovice

Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja: onaj koji žuri govori prije nego što sazna, odgovara prije negoli nešto shvati, odluči prije negoli provjeri, kudi prije nego što se u nešto uvjeri. (Arapska poslovica)