Nikad ne odustaj Novo!

0 preuzimanja

kamenPostoji priča o čovjeku koji je tisuću puta udario ogromnu stijenu velikim čekićem i ona se nije slomila niti nakon tog tisućitog udarca. Htio je odustati. Ali tko zna zašto, odlučio je udariti još samo jednom, posljednji put prije nego pođe kući. Udario je snažno i stijena se razbila u tisuće sitnih komadića.

Što mislite, je li se stijena slomila zbog tog jednog, posljednjeg udarca ili zbog onih tisuću prije njega? "Ako budeš uvijek išao, stići ćeš kamo si naumio." "Svoje snove ne ostvare samo dvije vrste ljudi: - oni koji nikada ne krenu, - i oni koji prerano odustanu."

Ne odustaj na svom putu, jer uspjeh je možda baš na dohvat ruke. Oni koji odustanu, nikada neće znati koliko su blizu bili. NIKAD NE ODUSTAJ! - naravno ako je cilj dobar.
Pregleda: 982 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 21. 11. 2019.

Slični dokumenti

Božić 25. prosinca i/ili 7. siječnja
Božić 25. prosinca i/ili 7. siječnja
- Baš SVI kršćani slave Božić 25. prosinca, ali ne svi po istom kalendaru - Razlika u kalendaru NIJE razlika u vjeri - Božić 7. siječnja slave oni kršćani koji se u liturgiji drže julijanskog (“starog”) kalendara, a po tom kalendaru 7. siječnja je 25. prosinca - NEKI katolici i pravoslavni drže se novog, a neki starog kalendara: 7. siječnja Božić slave vjernici Srpske i Ruske PRAVOSLAVNE Crkve i KATOLICI Ukrajinske grkokatoličke Crkve. - 25. prosinca Božić slave svi KATOLICI rimskog obreda (službeno: latinska Crkva), ali isto tako i vjernici Grčke, Bugarske i Rumunjske PRAVOSLAVNE Crkve. Iznimka je Armenska Crkva koja blagdan Bogojavljenja i Božić slavi isti dan - 6. siječnja, prema staroj kršćanskoj tradiciji.

prema: profesor Ivan Zelić objektivno.hr

Lav u zatvoru
Lav u zatvoru

Uhvatili su nekog lava i bacili ga u koncentracijski logor gdje je, na svoje iznenađenje, našao druge lavove koji su tamo bili godinama, neki od njih cijeli život, jer su se tamo i okotili.

Zanimljivosti

Kumba Mela, indijski vjerski festival koji traje mjesec dana, najveće je okupljalište ljudi koji svijet poznaje.

Humor

Među akviziterima najuspješniji prodavač Biblija bio je jedan mucavac. Ostali ga upitaju u čemu je tajna njegova uspjeha. Ja dođem na vrata i kažem: Kuuuupiiite ovu Bibliiju ili ćuuu vam je pppppročitat! – odgovori ovaj.

Poslovice

Kada je ljubav mršava, mane su debele. (Engleska)