Spot za prodaju mira Novo!

0 preuzimanja

mir-ilustracijaOvo je tekst spota koji je nedavno prikazan u kinu. Na bijelom ekranu je pisalo: U ovom spotu nema zgodnih djevojaka u kostimima, nema psića, nema slatke dječice, nema novorođenčadi. U ovom spotu nema zaljubljenih nema poljubaca, nema obitelji koja doručkuje. U ovom spotu nema specijalnih efekata, niti poznatih osoba niti pak manekenki. Zato što ovaj spot nudi na prodaju jedan proizvod za koga nikoga ne treba uvjeravati da ga kupi. To je proizvod koji želiš imati i koji si vjerojatno već kupio a danas ga više ni nema u prodaji. To je proizvod koji nema svoju marku, nema slogan, niti promociju. Bilo bi lijepo da se ovaj spot prikaže u cijelom svijetu jer proizvod koji želi prodati je M I R! A budući da ga ljudi kojima je potreban ne mogu kupiti učini ovako: uzmi malo mira kojega još imaš u svojoj kući, i koristi ga na ulici, u prometu... koristi ga dok čekaš u redu u pošti, na radnom mjestu, na stadionu... Mir je zanimljiv proizvod! Što se više koristi više ga ima. I budu li ga svi koristili doći će dan u kojem neće trebati raditi spot za kupnju mira. Prodaj MIR kad god možeš. autor nepoznat
Pregleda: 947 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Riba ili čovjek
Riba ili čovjek

Kapetan Wittstamm počekao je časak dva dok nije val pljusnuo preko palube, a tada je potrčao željeznim stubama gore prema komandnom mostu da ga ne uhvati drugi val. No val ga je ipak dostigao.

Prijatelj bi trebao biti
Prijatelj bi trebao biti

Prijatelj bi trebao biti radikalan.

Trebao bi te voljeti kad si odbojan, zagrliti te kad nisi za grljenje, i podnositi te kad si nepodnošljiv.

Zanimljivosti

Prema Dioklecijanovom ediktu o cijenama iz 301. (ulomci pronađeni u Aphrodisiasu u Turskoj) učitelj u osnovnoj školi imao je mjesečnu plaću po dječaku jednaku plaći zidara, stolara, tesara, kovača, pekara, vapnara, polagača kamenih pločnika, kolara, graditelja riječnih brodova, štukatera dnevno s prehranom.

Humor

Neki dobrodušni seljak dođe kod svog župnika i požali mu se: Moj sin je otišao živjeti u grad. Ima plaću oko 300 eura. Što mislite oče, hoće li tamo živjeti kao dobar kršćanin? – Sigurno. Sa toliko novaca i ne može drugačŤije.

Poslovice

Vreća škrtca nema vrha, a vreća rasipnika nema dna. (Rumunjska poslovica)