Neuspjeh ne znači da si neuspješan Novo!

0 preuzimanja

neuspjeh-ilustracijaNeuspjeh ne znači da si neuspješan. To samo znači da još nisi uspio. To samo znači da do toga moraš doći na drukčiji način. Neuspjeh ne znači da nešto ne možeš imati. To samo znači da nitko nije savršen. Neuspjeh ne znači da si manje vrijedan. To samo znači da imaš razloga krenuti ispočetka. Neuspjeh ne znači da si protratio život. To samo znači upornije pokušaje. Neuspjeh ne znači odustajanje. To samo znači da ti treba još vremena. Neuspjeh ne znači da nikada nećeš uspjeti. To samo znači da si imao mnogo vjere. Neuspjeh ne znači da si loše postupio. To samo znači da si bio spreman pokušati. Neuspjeh ne znači da si bio osramoćen. Neuspjeh ne znači da nisi ništa postigao. To samo znači da si nešto naučio. Robert Schuller
Pregleda: 955 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Molitva indijske princeze
Molitva indijske princeze

Bog_Otac_StvoriteljKad bi se Bog mogao spoznati svakodnevnm kupanjem,

rado bih bila kit u morskim dubinama. Kad bi se spoznavao jelom korijenja i plodova, obličje koze poprimila bih. Kad bi mi se otkrio nizanjem brojanica, govorila bih molitve na mamutskim perlama. Kad bi klanjanje kipovima skidalo s Njega veo, ponizno štovala bih kremenu planinu. Kad bi se Gospod dao s mlijekom usisati; znala bi Ga mnoga i telad i djeca. Kad bi došao kad napustiš žene, ne bi li tisuće postale eunusi? Ali Mirabai zna da se Gospod može naći. Potrebna je jedino ljubav.

(Mirabai, srednjovjekovna indijska princeza)

Lijepo i dobro
Lijepo i dobro

Prolazeći parkom Fran je zamijetio na klupi ružnu staricu naborana lica. Na drugoj klupi sjedila je mlada žena, odjevena u finu odjeću i našminkana kao glumica.

Zanimljivosti

Časopis Association for Psychological Science objavio je 2010. rezultate psiholoških istraživanja koji pokazuju da smo prema ljudima koji su ljubomorni na nas ljubazniji i to prema onima koji su ljubomorni tzv. zlonamjernom zavišću više nego prema onima koji su benigno ljubomorni. Benigne ljubomore je ljubomora u kojoj je izražena motivacija za poboljšanje sebe, a kod zlonamjerne je ljubomore karakteristična želja da se uništi uspješna osoba.

Humor

Drug učitelj ispituje: “Kako je nastao svijet?” -“Bog ga je stvorio” odgovori učenik. -“Ali Bog ne postoji!” – “Ma, rekli ste nam da ne postoji ali tada je još postojao.”

Poslovice

Tko ni za što na svijetu nije sposoban, taj uvijek ismijava druge. (Madagaskarska poslovica)