Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca Novo!

0 preuzimanja

zena_animacijaJednom je grupa muškaraca raspravljala Kako izgleda najljepša žena na svijetu?

Jedan je volio plameno-crne oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je sivo-plave, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile žene sa smeđim očima, tople i nasmijane… A za kosu, jedan je govorio da su ljepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dugom. Jedni su se oduševljavali onima sa visokim i veličanstvenim držanjem, a drugi radije manjim, nježnijim i elegantnijim figurama.

I svaki od njih je mislio da su njegovo mišljenje i opis najbolji i nije prestajao uvjeravati one druge u ispravnost svog suda. Vidjevši da tako nikada neće stići do zajedničke suglasnosti, napokon riješiše da odu do jednog mudrog čovjeka i čuju njegovo mišljenje:

“Počeli smo raspravljati”, rekoše mu, “i nikako se ne možemo dogovoriti. Kaži nam koja žena je najljepša žena na svijetu?”

Dugo je starac gledao u bijele vrhove planina, povremeno se neprimjetno osmjehujući i naposljetku odgovori sa tri riječi: “ONA KOJU VOLIŠ.”

Pregleda: 1786 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi
Kako dokučiti dubine i tajne ljubavi

Jednom su upitali Zenona iz Eleje (da, onog s paradoksom o Ahileju i kornjači), mogu li se i «mudre glave» također zaljubiti. - Naravno! – odgovorio je ovaj.

Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo
Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo

Gospođa Sue (70) podijelila je svima svoju istinitu ljubavnu priču, koja je oduševila svijet:

Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina.

Zanimljivosti

Zbirka “Biblija” Zadarske nadbiskupije jedinstvena je u Hrvatskoj, a među rijetkima je i u svijetu, jer sadrži 938 primjerka Biblije na oko 250 svjetskih jezika. Petrove poslanice pisane na papirusu u 3. stoljeću, dar pape Ivana Pavla II, najstarija je Biblija u Zbirci.

Humor

Na prigovore zašto zimi ide na skijanje krakovski kardinal Karol Woytyla uzvratio je: – Vidite, to vam je kod nas običaj. Polovica poljskih kardinala odlazi na snijeg. (U to doba Poljska je imala 2 kardinala)

Poslovice

Tko pobijedi strah taj je i tigru opasan protivnik. (Indijska)