Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča Novo!

0 preuzimanja

jabuka-ilustracijaJedna je djevojčica držala dvije jabuke u rukama. Njena majka je ušla u sobu i upitala s osmjehom: "Dušo, hoćeš li svojoj mami dati jednu jabuku?"…

Djevojčica ju je pogledala, a onda brzo zagrizla jednu jabuku, a zatim i drugu.

Majci se osmijeh na licu zamrznuo. Pokušala je sakriti razočarenje. Onda je djevojčica pružila jednu jabuku majci i rekla: "Evo ti mama ova, ona je slađa!"

Pregleda: 2131 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca
Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca

Jedan je volio plameno-crne oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je sivo-plave, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile žene sa smeđim očima, tople i nasmijane… A za kosu, jedan je govorio da su ljepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dugom.

Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?
Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju?

“Moja kći nije vidjela svog oca još od svoje četvrte godine. Sada ima 11. Kada je imala dvije godine, on me je kontaktirao i pitao ako mogu da mu dopustim da se odrekne svojih roditeljskih prava kako bi joj mogao prestati plaćati alimentaciju.

Zanimljivosti

U Oxfordu u Velikoj Britaniji izgrađeno je 65 crkava. Svaki od 39 koledža ima kapelicu. Oltar u koledžu Corpus Christi pripisuje se Rubensu.

Humor

– Stariji svećenik novom kapelanu: kod mene nema tv, glazbe, dovođenja gostiju…, jer ne podnosim nikakvu buku. – Dobro, a smijem li barem koristiti kompjuter? – Što je to? – Pa to se koristi umjesto pisaće mašine, a ne lupa dok se tipka. – To onda može!

Poslovice

Tko ni za što na svijetu nije sposoban, taj uvijek ismijava druge. (Madagaskarska poslovica)