Majmunska posla - priča o oponašanju Novo!

0 preuzimanja

majmun_animacijaUmoran trgovački putnik odloži vreću punu pamučnih kapa, i zaspe usred šume pune majmuna. Kad se probudio, našao je praznu vreću, a mnoge majmune s kapama po drveću. Kako ponovno kape dobiti natrag? Trčati za majmunima? Ne, to je pothvat očajnika. Privući ih čime? Ne, to je uzaludan trud. Prijetiti? Svi bi pobjegli. Nakon podosta muke i domišljanja trgovac se naljuti i bijesno baci svoju kapu na tlo. I gle – majmuni učiniše isto! I tako je trgovac dobio natrag svoje kape. Nastoj u životu slijediti samoga sebe, a ne, poput majmuna, oponašati druge! autor nepoznat
Pregleda: 2080 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Cigla i audi
Cigla i audi

Mladi direktor uspješne tvrtke prolazio je kroz naselje u novom audiju malo brže od dozvoljene brzine. Usporio je videći djecu kako se igraju između parkiranih automobila.

Uspjeh ili promašaj
Uspjeh ili promašaj

edison-zaruljaUspjeh ili promašaj?

Thomas Edison je isprobao 2000 različitih elemenata kako bi saznao koji najbolje odgovara za žarnu nit u žarulji. Kada niti jedan od isprobanih nije ispunio očekivanja njegov pomoćnik se požalio: "Sav naš trud je bio uzaludan. Nismo ništa otkrili."

Edison je vrlo samouvjereno odgovorio: "Oh, prešli smo dugi put i naučili puno toga. Sada znamo da postoji 2000 elemenata koje ne možemo koristiti za izradu žarulje."

tekst preuzet sa: hr.facebook.com

Zanimljivosti

Puno ime Los Angelesa je ”El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula”, što u prijevodu znači Grad Anđela.

Humor

Noa, možda je ipak bolje da ribe ostanu u vodi?!?

Poslovice

Ako hoćeš nešto reći, prvo provjeri tko će te slušati. (Gruzijska poslovica)