Dva jako teška pitanja - razmišljanje o abortusu Novo!

0 preuzimanja

roda_nosi_dijete_ilustracijaPrvo pitanje: Da poznaješ trudnu ženu koja već ima 8 djece, od kojih je troje gluho, dvoje slijepo, jedno mentalno bolesno, a ona ima sifilis... Bi li joj savjetovao da pobaci? Prije nego što odgovoriš na prvo pitanje svakako pročitaj drugo: U ovom trenutku bira se novi svjetski vođa i tvoj glas puno znači. Kandidat A: Udružen je s prljavim političarima. Savjetuje se s astrolozima. Ima dvije ljubavnice. Puši kao turčin i pije 8 do 10 martinija dnevno. Kandidat B: Vraćan je u službu dva puta, spava do podne, na fakultetu je pušio travu i svaku večer pije litru viskija. Kandidat C: Heroj odlikovan u ratu. Vegetarijanac, ne puši, pije najviše jedno pivo dnevno i nikad nije imao izvanbračni odnos. Prije nego što odlučiš, (bez varanja – naravno), moraš vidjeti…tko su tri izabrana kandidata? Kandidat A je: Franklin Delano Roosevelt. Kandidat B je: Winston Churchill Kandidat C je: Adolf Hitler Sad kad si razmotrio navedene činjenice, vratimo se na pitanje o pobačaju... ako si odgovorio DA upravo si ubio Ludwiga van Beethovena. Zaista zanimljivo? Zato je Bog prije 3 tisuće godina i rekao “Ne ubij!” I još nešto... Uvijek imaj na umu da su Arku gradili amateri…… a profesionalci Titanik…

autor nepoznat

Pregleda: 1018 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Zanimljivosti

Vjerovanje da je petak 13. nesretan dan datira od petka trinaestoga 1306. kada je kralj Filip od Francuske dao uhititi i mučiti vitezove Templare. Drugo tumačenje kaže da je petak 13. nesretan dan zato što je Isus umro u petak, a na Posljednjoj večeri je bilo 13 ljudi.

Humor

Mali Ivica moli prije jela: “Blagoslovi, Bože, nas i jelo koje si nam udijelio u svojoj darežljivosti…”, pa promrmlja: “I previše si darežljiv s tom blitvom!”

Poslovice

Nije sretan onaj tko ima ono što želi, već onaj koji ne želi ono što nema. (Latinska)