Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo Novo!

0 preuzimanja

voznja_na_motoru_animacijaMladić i djevojka jure na motoru... DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..." MLADIĆ: "Ne, baš nam je dobro." DJEVOJKA: "Nije mi dobro, molim te..." MLADIĆ: "Kaži mi da me voliš..." DJEVOJKA: "Volim te i ti to znaš." MLADIĆ: "Zagrli me..." (djevojka zagrli momka) MLADIĆ: "Skini mi kacigu i stavi je na svoju glavu pa će ti manje smetati brzina...   SLIJEDEĆE JUTRO U NOVINAMA: "Motor je imao prometnu nesreću, jer su otkazale kočnice. Na motoru su bile dvije osobe. Jedna je poginula, a jedna preživjela..."   A DOGODILO SE OVAKO: "Mladić je na pola puta shvatio da su kočnice otkazale, ali djevojci nije htio reći. Želio je posljednji put čuti od nje i VOLIM TE, i posljednji put osjetiti njen zagrljaj. Rekao joj je da stavi njegovu kacigu, jer je znao da će preživjeti... iako je to značilo da će on poginuti. VOLIO JU JE VIŠE OD SVOG ŽIVOTA... Sveti Valentine, mučeniče, podari svima koji ti se utječu dar ovako snažne i nesebične ljubavi!

tekst preuzet s bloga "moja ljubav i moj križ"

Pregleda: 3136 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca
Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca

Jedan je volio plameno-crne oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je sivo-plave, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile žene sa smeđim očima, tople i nasmijane… A za kosu, jedan je govorio da su ljepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dugom.

Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo
Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo

Gospođa Sue (70) podijelila je svima svoju istinitu ljubavnu priču, koja je oduševila svijet:

Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina.

Zanimljivosti

Na esperantu se Isus Krist kaže Jesuo Kristo.

Humor

– Stariji svećenik novom kapelanu: kod mene nema tv, glazbe, dovođenja gostiju…, jer ne podnosim nikakvu buku. – Dobro, a smijem li barem koristiti kompjuter? – Što je to? – Pa to se koristi umjesto pisaće mašine, a ne lupa dok se tipka. – To onda može!

Poslovice

Ako hoćeš nešto reći, prvo provjeri tko će te slušati. (Gruzijska poslovica)