Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo Novo!

0 preuzimanja

Gospođa Sue (70) podijelila je svima svoju istinitu ljubavnu priču, koja je oduševila svijet:

Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Dana zaljubljenih on bi mi poslao buket najljepšeg cvijeća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih riječi: ”Moja ljubav za tebe raste”. Četvero djece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova ostavština u trenutku kada je prije dvije godine preminuo – napisala je gospođa Sue.

Na prvi Dan zaljubljenih koji je trebala provesti sama, 10 mjeseci nakon što je izgubila supruga, Sue je bila šokirana kada joj je stigao prekrasan buket. Bio je od Johna. Ljuta i slomljena srca nazvala je cvjećarnicu kako bi im objasnila da je došlo do greške. Oni su objasnili: ”Ne, gospođo. Nije u pitanju greška. Prije nego što je preminuo, vaš je suprug platio dosta godina unaprijed i tražio da mu jamčimo da ćete vi i dalje dobivati cvijeće na Dan zaljubljenih.

Sa srcem u grlu poklopila sam slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket. Na njoj je pisalo: ”Moja ljubav za tebe je vječna”.

Pregleda: 1971 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Čin ljubavi
Čin ljubavi

Ljubim te, Bože moj,
svim svojim srcem i dušom...

Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo
Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo

Mladić i djevojka jure na motoru... DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..." MLADIĆ: "Ne, baš nam je dobro."

Zanimljivosti

Michel Nostradamus postao je kršćanin u 9.-oj godini. Naime kada je on imao 9 godina roditelji su mu sa židovstva prešli na kršćanstvo.

Humor

Nakon što je protumačio važnost pokajanja kao preduvjet za dobru ispovijed vjeroučitelj pita: “Što trebamo učiniti da bi nam Bog oprostio grijehe u sakramentu ispovijedi?” Ivica: “Sagriješiti!”

Poslovice

Ljubav koja se održava darovima vječno je gladna. (Židovska poslovica)