Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca Novo!

0 preuzimanja

zena_animacijaJednom je grupa muškaraca raspravljala Kako izgleda najljepša žena na svijetu?

Jedan je volio plameno-crne oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je sivo-plave, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile žene sa smeđim očima, tople i nasmijane… A za kosu, jedan je govorio da su ljepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dugom. Jedni su se oduševljavali onima sa visokim i veličanstvenim držanjem, a drugi radije manjim, nježnijim i elegantnijim figurama.

I svaki od njih je mislio da su njegovo mišljenje i opis najbolji i nije prestajao uvjeravati one druge u ispravnost svog suda. Vidjevši da tako nikada neće stići do zajedničke suglasnosti, napokon riješiše da odu do jednog mudrog čovjeka i čuju njegovo mišljenje:

“Počeli smo raspravljati”, rekoše mu, “i nikako se ne možemo dogovoriti. Kaži nam koja žena je najljepša žena na svijetu?”

Dugo je starac gledao u bijele vrhove planina, povremeno se neprimjetno osmjehujući i naposljetku odgovori sa tri riječi: “ONA KOJU VOLIŠ.”

Pregleda: 1640 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Čin ljubavi
Čin ljubavi

Ljubim te, Bože moj,
svim svojim srcem i dušom...

Ljubav kao višnje
Ljubav kao višnje

Dobro je li tebi jasno da se ti i ja stalno svađamo ni oko čega? Po cijele dane se svađamo.

Zanimljivosti

Začetnik reformacije Martin Luther, koji je i sam bio zaređen u augustinskom redu oženio se 1525. Katharinom van Bora bivšom časnom sestrom.

Humor

Vuk pita Crvenkapicu: A gdje ti živi baka? Koja joj je adresa? Crvenkapica: www.baka.com

Poslovice

S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego oni najbrži bez cilja! (Lessing)